• WeBiotic Fast, 12 ml - Suport Sistem Digestiv-Pisici (1)
WeBiotic Fast, 12 ml - Suport Sistem Digestiv-Pisici (1)

WeBiotic Fast, 12 ml

PetMart

Descriere

WeBiotic® Fast contine microorganisme importante, absorbanti si alte substante care ajuta functia digestiva normala, in special in cazurile de diaree, disfunctii a motilitatii gastrointestinale, modi­ficari de mediu si/sau dieta insotite de stres, otravire alimentara, boli ale tractului digestiv, hiperparazitism si tratamente farmacologice care afecteaza flora bacteriana intestinala.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu WeBiotic Fast, 12 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la WePharm. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suport sistem digestiv marca WePharm pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul WeBiotic Fast, 12 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul WeBiotic Fast, 12 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești WeBiotic Fast, 12 ml ?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suport sistem digestiv de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți WeBiotic Fast, 12 ml la prețul 64,29 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele WePharm pentru pisici de la Pet Mart!

Compozitie:


Bentonita si Caolin

Argile absorbante
Argile cu capacitate mare absorbanta si bogata in montmorillonite. Datorita incarcarilor si caracteristicelor smectitei, acestea au o capacitate mare de a adsorbi toxinele si alti agenti patogeni, precum si de a spori acoperirea protectoare a mucoasei.

Drojdii (Saccharomyces cerevisiae)

Probiotic si Imunostimulant
Utilizarea sa este asociata cu o crestere a productiei de imunoglobuline (Ig E si Ig M), benfie­ca imunitatii sistemice si intestinale. Drojdiile au in compozitia peretilor celulari carbohidrati, precum mananoligozaharide (MOS). In metabolismul lor, acestea reduc oxigenul din tractul intestinal, reducand in acest fel numarul de bacterii aerobe din tractul digestiv. MOS produce AGCL (acizi grasi cu lant lung), care reduce pH-ul , creand un mediu mai ostil pentru bacteriile patogene.

Enterococcus faecium

Probiotic
Cu rolul de repopulare a ‑orei intestinale, Enterococcus faecium inhiba cresterea si aderarea bacteriilor patogene printr-un mecanism de competitie al receptorilor si substratului. Are capacitatea de a coloniza intestinul, contribuind la echilibrul ‑florei intestinale.

Fructooligozaharide (FOS)

Prebiotic si Imunostimulant
Efectul prebiotic rezulta din sustinerea si mentinerea populatiei bacteriene a ‑florei intestinale, si anume Lactobacili, care sunt importante in controlul E. Coli.
FOS este asociat cu producerea de acid lactic si AGCL si imbunatatesc imunitatea locala si sistemica prin stimularea productiei de imunoglobuline si limfocite B de GALT.

Pectina

Fibre absorbante
Pectina are o actiune protectoare asupra mucoaselor, in special a mucoasei colonului. Ajuta la solidi­carea scaunelor lichide datorita capacitatii de mentinere a apei. De asemenea, ajuta la normalizarea peristaltismului intestinal.

Compozitie per kg WeBiotic Fast®:

  • Caolin 185.5 g
  • Bentonita 25 g
  • Pectina 50 g
  • FOS (Fructoologozaharide) 15.83 g
  • Drojdii (Saccharomyces cerevisiae) 2.12 g
  • Enterococcus Faecium 30 g (1.05 x 109 UFC/g

Caini de talie mica / pisici (pana in 10 kg): 4ml/zi/10 kg, timp de 3 zile consecutive (doza totala zilnica poate fi impartita in douaadministrari).
Caini de talie medie si mare (mai mult de 10 kg): 4 ml/zi/10 kg, timp de 3 zile consecutive (doza totala zilnica poate fi impartita in doua administrari).

Scoateti capacul seringii si rotiti distribuitorul cu piston la doza recomandata. Administrati direct pe partea laterala a gurii animalului. Doza poate fi intotdeauna dublata pe baza recomandarii medicului veterinar. Acest produs nu trebuie utilizat ca inlocuitor al unei diete variate. Este recomandat sa consultati medicul veterinar inainte de utilizare.

Forma de prezentare: pasta palatabila.

Cod intern produsTV-WEP-05Cod Bare5600757920344ProducătorWePharmTalieMică, Medie, MareVolum12 mlPrezentareSeringă

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator