• Viyo Reinforces Cat Adult 7x30 ml - Suport Sistem Digestiv-Pisici (1)
Viyo Reinforces Cat Adult 7x30 ml - Suport Sistem Digestiv-Pisici (1)

Viyo Reinforces Cat Adult 7x30 ml

PetMart

Descriere

ViyoReinforces® Cat

ajută la întărirea sistemului imunitar natural al pisicii dumneavoastră.

 

  • Ce este Viyo Reinforces®?

 

Viyo Reinforces® este o formulă lichidă destinată pisicilor, dezvoltată de către medicii veterinari. Ajută la îmbunătățirea activității florei intestinale și a digestiei datorită conținutului de fibre prebiotice. Flora intestinală distală conține aproximativ 50 de tipuri de bacterii ce contribuie la sănătatea sistemului digestiv. Numărul total de bacterii este foarte ridicat: sunt între 105 și 109 colonii creatoare de unității per ml pe conținut intestinal. Fibrele prebiotice din Viyo Reinforces® hrănesc aceste bacterii astfel ajutând la întărirea sistemului

natural de apărare al animalului dumneavoastră de companie. Acestea pentru că flora intestinală a pisicii dumneavoastră, ca la oameni, este 70% responsabilă pentru asigurarea unui sistem puternic de apărare și o bună sănătate.

 

Viyo Reinforces® conține unicul FOSim+formula (Fructo-oligozaharide și Inulină). Combinația dintre aceste prebiotice asigură hrănirea diferitelor tipuri de bacteria din flora intestinală a pisicii. Fiind o formulă lichidă fibrele prebiotice nu sunt digerate în stomac, dar ajung exact acolo unde este nevoie de ele: în flora intestinală a pisicii dumneavoastră.

 

INGREDIENTE: Carne și derivate de origine animală, subproduse vegetale, uleiuri și grăsimi, minerale, inulină (0,3%), fructo-oligo- zaharide (0,1%).

 

  • Cum trebuie administrat Viyo Reinforces®?

Un plic conține 30 ml. Aceasta este doza zilnică pentru toate pisicile, indiferent dacă sunt de talie mică sau mare. Pentru a ajuta la întărirea sistemului de apărare, fibrele prebiotice din Viyo Reinforces® hrănesc bacteriile ce se găsesc în flora intestinală a pisicii dumneavoastră. Numărul acestor bacterii este același indiferent de talia pisicii. Din acest motiv doza recomandată rămâne aceeași, oricare ar fi talia pisicii.

 

O cutie conține 7 plicuri, fiecare cu o doză zilnică de 30 ml.

Administrați pisicii dumneavoastră 1 doză de Viyo Reinforces® pe zi, indiferent de vârstă, rasă sau greutate. Recomandăm administrarea dimineața înainte de prima masă.

Agitați înainte de utilizare.

 

Viyo Reinforces® este 100% natural și are valoare caloric scăzută. Poate fi folosit în combinație cu orice tip de hrană sau dietă. Fiecare din aceste variante conține o formulă echilibrată de vitamine, minerale, proteine și oligo-elemente, special concepute pentru vârsta animalului dumneavoastră de companie.

 

 

  • Care tip de Viyo Reinforces® trebuie să-l folosesc?

 

Viyo Reinforces® ajută pisicile să-și construiască un sistem imunitar puternic. A fost conceput pentru utilizare zilnică, pe tot timpul anului și în mod special pentru acele perioade când sistemul imunitar al pisicii dumneavoastră are nevoie de un sprijin.

 

Gama Viyo Reinforces® oferă variante special formulate pentru nevoile animalelor la orice vârstă. Întrucât nevoile nutriționale ale unui pui de pisică nu sunt la fel cu cele ale unei pisici învârstă. De aceea ViyoReinforces® oferă trei variante :

-       Viyo Reinforces® Pui de pisică: pentru pisici cu vârsta între 1 și 12 luni

-       Viyo Reinforces® Adult: pentru pisici cu vârsta între 1 și 7 ani

-       Viyo Reinforces® Senior: pentru pisici cu vârsta peste 7 ani

 

 

  • Cum știu dacă ViyoReinforces® are efecte?

 

Veți putea observa că digestia pisicii dumneavoastră se îmbunătățește, blana devine mai strălucitoare, scaunele sunt mai ferme* și crește vitalitatea. În funcție de condiția sănătății animalului dumneavoastră de companie, rezultatele Viyo Reinforces® sunt vizibile în numai 1-4 săptămâni.

* În funcție de starea de sănătate a animalului, există posibilitatea ca scaunele să fie mai puțin ferme după prima utilizare a Viyo Reinforces®. Acesta este un semn că produsul are efect.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Viyo Reinforces Cat Adult 7x30 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Viyo. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suport sistem digestiv-pisici marca Viyo pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Viyo Reinforces Cat Adult 7x30 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Viyo Reinforces Cat Adult 7x30 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Viyo Reinforces Cat Adult 7x30 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suport sistem digestiv-pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Viyo Reinforces Cat Adult 7x30 ml la prețul 35,78 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Viyo pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produsMM-VIY-797Cod Bare5420043704058ProducătorViyoDată Expirare17 ian. 2022

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator