• Normalia, 60 plicuri - Suport Sistem Digestiv-Pisici (1)
Normalia, 60 plicuri - Suport Sistem Digestiv-Pisici (1)

Normalia, 60 plicuri

PetMart

Descriere

Normalia poate fi utilizat pentru a reduce tulburările gastro-intestinale la câini și pisici, însoțită de diaree. Sunt plicuri pentru câini și pisici care trebuie utilizate pe cale orală sau însoțite de alimente ca suport alimentar în perioadele de convalescență ulterioare.

 CARACTERISTICILE PRODUSULUI

 - PEA (palmioiletanolamida) este un nutrient natural găsit în multe surse de hrană. Acesta joacă un rol fiziologic în țesuturile animale, în scopul menținerii homeostaziei lor. În mod specific, în duodenul câinelui, nivelurile de PEA endogene cresc de 5 ori în timpul tulburărilor de absorbție, pentru a proteja țesuturile enterice.

- Datorită dimensiunii mici a particulelor sale, forma micronizată (PEA-m) este mai biodisponibilă și mai activă decât forma naturală. Enterococcus faecium este un microorganism probiotic gram-pozitiv, localizat în principal în intestinul animalelor și capabil să favorizeze formarea unei microflore intestinale corecte sau să-și recupereze echilibrul.

- tulpina NCIMB 10415 este singurul probiotic autorizat de Comunitatea Europeană pentru utilizarea la câini și pisici, datorită microîncapsulării sale, este capabil să treacă bariera acidă a stomacului. - Complexul electrolitic, compus din săruri de potasiu și magneziu, asigură echilibrul corect al hidro-salinei, evitând deshidratarea care însoțește diareea.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Normalia, 60 plicuri

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Innovet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suport sistem digestiv marca Innovet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Normalia, 60 plicuri este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Normalia, 60 plicuri la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Normalia, 60 plicuri?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suport sistem digestiv de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Normalia, 60 plicuri la prețul 190,75 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Innovet pentru pisici de la Pet Mart!

COMPOZIȚIE Maltodextrină, pudră de colostru (14,2%), palmitoiletanolamidă (7,1%), clorură de sodiu, sulfat de potasiu, clorură de magneziu, pirofosfat de sodiu, drojdii, făină de lupin, ulei de floarea-soarelui.

ADITIVI Aditivi tehnologici: 1b306 (i); E460; E463; E551b.

Aditivi zootehnici: 4b1820 (107143 mg / kg).

COMPONENTE ANALITICE Proteine ​​brute (13%); fibră brută (26%); uleiuri și grăsimi brute (9%); cenușă cenușie (12%); sodiu (1%); potasiu (0,4%); magneziu (0,03%).

Administrați produsul timp de 1-2 săptămâni la cantitatea zilnică indicată în tabel. Conținutul plicului poate fi administrat direct în gura animalului sau amestecat cu alimente. Este recomandat să solicitați sfatul unui medic veterinar înainte de utilizare.

Greutate (Kg)

Plicuri / zi

0-10

1

11-20

2

21-30

3

>30

4

Cod intern produsIN-INN-12ProducătorInnovetDată Expirare31 mar. 2021VârstaAdultPrezentarePlic

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator