• Candioli Florentero Act, 120 comprimate - Suport Sistem Digestiv-Pisici (1)
Candioli Florentero Act, 120 comprimate - Suport Sistem Digestiv-Pisici (1)

Candioli Florentero Act, 120 comprimate

PetMart

Descriere

Supliment nutritiv pentru câini şi pisici, reface flora bacteriena intestinala

Indicaţii: FLORENTERO este un produs dietetic pentru câini şi pisici indicat în reconstrucţia unei flore bacteriene intestinale normale şi eficiente, dereglată în urma diareei, tulburărilor de motilitate, dietelor şi stresului climatic, muncii susţinute sau pregătirii pentru concursuri, schimbării anotimpului, tratamentului medicamentos, toxi-infecţiilor alimentare şi a slăbirii generale a organismului datorită bolilor infecţioase sau parazitare ale tractului digestiv.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Candioli Florentero Act, 120 comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Candioli. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suport sistem digestiv marca Candioli pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Candioli Florentero Act, 120 comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Candioli Florentero Act, 120 comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Candioli Florentero Act, 120 comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suport sistem digestiv de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Candioli Florentero Act, 120 comprimate la prețul 209,72 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Candioli pentru pisici de la Pet Mart!

Vitamina PP, Enterococcus faecium inactivat, Lactobacillus acidophilus inactivat, Bacillus clausii inactivat, Lactobacillus sporogenes inactivat, Vitamina B1, Vitamina B6, Vitamina B2, Fructooligozaharide, Bacterii lactice, Maltodextrină, Celuloză microcristalină, Mannanoligozaharide, Lactoză, Amidon din cereale, Grăsimi hidrogenate, Lecitină din soia, Stearat de magneziu.

Mod de administrare: Se va împărţi doza zilnică de mai jos, în două administrări, una dimineaţa şi una seara:

Pisici: 1 tabletă pe zi;

Câini:  

  • 0 – 7kg -1 tabletă pe zi;
  • 7 – 14kg - 2 tablete pe zi;
  • 14 – 21kg - 3 tablete pe zi;
  • 21 – 35kg - 4 tablete pe zi;
  • peste 35kg 5 - 6 tablete pe zi.

Administrarea trebuie să dureze între 7 şi 10 zile, dar poate fi extinsă la sfatul medicului veterinar. Produs pentru uz veterinar. 

Cod intern produsVT-CAN-16ProducătorCandioliVârstaAdultPrezentareComprimate

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator