• Atopivet spot-on, 16 pipete - Suport Sistem Digestiv-Pisici (1)
Atopivet spot-on, 16 pipete - Suport Sistem Digestiv-Pisici (1)

Atopivet spot-on, 16 pipete 27687

PetMart

Descriere

Atopivet spot-on, 16 pipete este un produs de igienă pentru pisici și câini, care ajută la menținerea pielii animalelor sănătoase, hidratate și bine hrănite.

Acidul hialuronic Dermial® îmbunătățește semnificativ proliferarea keratinocitelor și migrarea fibroblastelor dermice, care sunt implicate în capacitatea regenerativă a pielii. Dermial® induce o creștere a hidratării pielii datorită producției mai mari de acid hialuronic și a capacității sale de a stimula producția de elastină.

Ceramidele sunt sfingolipide esențiale găsite în stratul corneum care joacă un rol-cheie în menținerea funcțiilor de barieră a pielii. Defectele din barieră, cum ar fi cele care apar adesea ca urmare a situațiilor care slăbesc integritatea pielii, cum ar fi dermatita atopică, au fost asociate cu niveluri scăzute de ceramidă și cu modificări morfologice în stratum corneum, precum și cu scăderea expresiei filaggrinului. Filaggrina este o proteină foarte importantă implicată în sprijinirea funcțiilor pielii și a proceselor de reepitelizare, printre altele.

Biosfeen® este un sfingolipid care conține ceramide și este bogat în sfingomielină, care este un precursor de ceramidă. Biosfeen® crește nivelurile de ceramidă prin stimularea sintezei endogene de ceramidă. Acest lucru a fost confirmat în observațiile ultrastructurale ale corpurilor lamelare după utilizarea Atopivet® Spot-On. De asemenea, a fost văzut pentru a ajuta la controlul procesului inflamator și la scăderea pruritului.
Utilizare recomandată:

Procese care slăbesc integritatea pielii, cum ar fi dermatita atopică.

MOD DE ADMINISTRARE

Aplicați numărul de pipete de Atopivet® Spot-On indicate mai jos pentru o perioadă recomandată de 8 săptămâni:

Greutatea animalului

Aplicari

< 15 kg

1 pipeta, o data pe saptamana

> 15  kg

2 pipete, de doua ori pe saptamana

Agitați bine înainte de a aplica. Apăsați pe capac până când auziți clicul. Numai utilizări externe. Îndepărtați blana animalului și aplicați conținutul pipetei Spot-On direct pe piele. Atopivet® Spot-On trebuie aplicat la greabănul sau flancul animalului sau la leziuni localizate în zone cum ar fi zona de sub-arme, burta sau zona interdigitală ori de câte ori este posibil.

Consultați un medic veterinar înainte de a utiliza Atopivet® Spot-On sau utilizați-l dincolo de perioada recomandată.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Atopivet spot-on, 16 pipete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Himalaya. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suport sistem digestiv marca Himalaya pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Atopivet spot-on, 16 pipete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Atopivet spot-on, 16 pipete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Atopivet spot-on, 16 pipete?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suport sistem digestiv de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Atopivet spot-on, 16 pipete la prețul 307,80 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Himalaya pentru pisici de la Pet Mart!

Mod de administrare:

  • Câini (rase mici): 5 ml de două ori pe zi
  • Câini (rase mijlocii): 5-10 ml de două ori pe zi
  • Câini (rase mari): 10 ml de două ori pe zi
  • Pisici: 2,5 ml de două ori pe zi
Cod intern produsAS-HIM-2ProducătorHimalayaVolum100 mlPrezentareFlacon

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator