• Supliment Nutritiv Pro-Fibre, 500 g - Suplimente nutritive si feromoni (1)
Supliment Nutritiv Pro-Fibre, 500 g - Suplimente nutritive si feromoni (1)

Supliment Nutritiv Pro-Fibre, 500 g

Protexin Vet

80.79 lei

79.99 lei
-1%

Descriere

Supliment Nutritiv Pro-Fibre, 500 g este un supliment de probiotice si prebiotice pentru mentinerea sanatatii sistemului digestiv. 

Multi-sursa Fibra: Nivelurile ridicate ale fibrelor solubile si insolubile cu noua sursa de fibre incluzand psyllium si pulpa de sfecla de zahar. Pro-Fibre are acum un nivel mai ridicat de fibre alimentare (45%) pentru a ajuta la eliminarea scaunului.

Probioticele: Probiotice inregistrare UE cum ar fi: Enterococcus faecium (NCIMB 10415) E1707, pentru a ajuta la repopularea intestinul cu microorganisme benefice.

Prebiotice Preplex: Un prebiotic, constand din fructo-oligozaharida (FOS) si acacia (guma arabica), care ajuta la repopularea intestinului cu micro-organisme benefice.

Aroma artificiala de carne de vita: Pentru a imbunatati gustul si conformitatea.

Administrate zi cu zi, Pro-Fibre poate ajuta la promovarea digestiei eficiente si la evitarea problemelor legate de insuficienta fibrelor dietetice.

Idicatii:

· Administratea controlata a fibrelor in alimentatie · Colite · Refacerea peristaltismului intestinal · Controlul greutatii si al obezitatii · Diabet · Instalare satietate la ratii mai mici de hrana.

Ingrediente:

Multi-sursa Fibra:
Nivelurile ridicate ale fibrelor solubile si insolubile cu noua sursa de fibre incluzand psyllium si pulpa de sfecla de zahar. Pro-Fibre are acum un nivel mai ridicat de fibre alimentare (45%) pentru a ajuta la eliminarea scaunului.

Probioticele:
Probiotice inregistrare UE cum ar fi: Enterococcus faecium (NCIMB 10415) E1707, pentru a ajuta la repopularea intestinul cu microorganisme benefice.

Prebiotice Preplex:
Un prebiotic, constand din fructo-oligozaharida (FOS) si acacia (guma arabica), care ajuta la repopularea intestinului cu micro-organisme benefice.

Aroma artificiala de carne de vita:
Pentru a imbunatati gustul si conformitatea.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator