• Ulei De Somon Scotian Dr. Butte 500 ml - Suplimente pentru Piele si Blana Caini (1)
Ulei De Somon Scotian Dr. Butte 500 ml - Suplimente pentru Piele si Blana Caini (1)

Ulei De Somon Scotian Dr. Butte 500 ml

PetMart

Descriere

Uleiul Dr Butte Scottish Salmon oil este fabricat din somon scotian 100% proaspăt. EPA (acid eicosapentaenoic) si DHA (acid docosahexaenoic) din uleiul de somon sunt esenţiale pentru calitatea pielii si a blănii, sănătatea cardiovasculară/ inima, răspuns imun, funcţie cognitivă/ cerebrală si funcţie articulară / de mobilitate si sănătate reproductivă. Corpul animalului tău de companie nu poate sa facă singur aceste lucruri, astfel ele trebuie să fie consumate ca parte din dietă. Este un lucru dovedit stiinţific că aceşti acizi graşi sunt esenţiali pentru o creştere sănătoasă si normală. De asemenea aduc beneficii enorme pentru câinii si pisicile adulte si pentru cei geriatrici. De fapt, Dr Butte Scottish Salmon oil este ideal pentru câinii si pisicile de orice vârstă. Uleiul de somon tratează animalul dumneavoastră de companie din interior spre exterior.

Uleiul Dr Butte Scottish salmon oil provine doar din somon scoţian proaspăt. Aceşti somoni au fost etic si sustenabil receptionaţi din Oceanul Atlantic, ulterior crescuţi în lacuri de mare adâncime în Scoţia în condiţii naturale si compatibile cu mediul înconjurător. Aceştia sunt somonii pe care îi regasiţi in supermarketurile superioare, în pescării si în restaurantele bune. Uleiul este fabricat în maxim 12 ore de când somonul este scos din apă.
Fiecare lot este înregistrat cu atenţie, si controlat sanitar-veterinar.

Doza zilnică recomandată
Talie mică 1-12kg 1/2-1 linguriţe / 2-5ml zilnic, Talie medie 12-24kg 2 linguriţe / 10ml zilnic, Talie Mare 24-28kg 3 linguriţe / 15ml zilnic, Giant 48+kg 4 linguriţe / 20ml zilnic

Conţinut nutritiv
Ulei 99+%, Cenuşă 0%, Fibre 0%, Proteină 0%
Acizi graşi (la 4ml/doza) saturaţi 820mg, Nesaturaţi 1400mg, Polinesaturaţi 1200mg din care acizi graşi Omega 1060mg
Acid Eicosapentaenoic (EPA) 340mg
Acid Docosahexaenoic (DHA) 460mg
Acid gras Omega 6 240mg
Omega 3 24-26%(EPA 7-9%) (DHA 10-12%)Omega 6 6%Calorii : Approx 880 per 100ml

Ingrediente: Ulei de somon scoţian, antioxidanţi naturali (tocoferoli naturali).


In momentul introducerii Dr Butte Scottish Salmon Oil in dieta animalului dumneavoastră de companie pentru prima oară, vă rugăm să o faceţi in mod gradual, ajungând la doza maximă recomandată in decursul unei săptămâni. Depozitaţi într-un loc uscat si răcoros.


Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Ulei De Somon Scotian Dr. Butte 500 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la . PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suplimente pentru piele si blana caini marca pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Ulei De Somon Scotian Dr. Butte 500 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Ulei De Somon Scotian Dr. Butte 500 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Ulei De Somon Scotian Dr. Butte 500 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suplimente pentru piele si blana caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Ulei De Somon Scotian Dr. Butte 500 ml la prețul 42,94 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produsPM-DRB-02Cod Bare6424352000688Volum500 ml

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator