• Dennerle Crystal-Line CO2 test pe termen lung Mini - Solutii si tratamente (1)
Dennerle Crystal-Line CO2 test pe termen lung Mini - Solutii si tratamente (1)

Dennerle Crystal-Line CO2 test pe termen lung Mini

Dennerle

Descriere

Dennerle Crystal-Line CO2 test pe termen lung Mini este un  set complet pentru măsurarea continuă și directă a CO2 în mg / l

Caracteristici:

  • Ideal pentru acvariile mici și mini până la aprox. 125 de litri de apă
  • Inclusiv măsurarea pH-ului
  • În sticlă de cristal de înaltă calitate

Dennerle Crystal-Line - CO 2 fertilizare într-o manieră estetică. Acvariile mai mici ar trebui, de asemenea, să fie fertilizate cu CO2 pentru a asigura o creștere a plantelor luxuriante. Echipamentul standard de CO2 este, de obicei, supradimensionat pentru aceste acvariile delicate. Dennerle Crystal Line este gama completă de produse care acoperă toate aspectele legate de fertilizarea cu CO2 pentru acvariile mici. Combină estetica și funcționalitatea cu perfecțiunea. Toate produsele sunt realizate din sticlă de cristal de calitate superioară și sunt individual artizanale. Pentru prima dată, componentele tehnice nu mai trebuie ascunse, în loc să sublinieze stilul de acvariu orientat spre design.

Mod de funcționare: Co2 difuzează apa din acvariu în recipientul de testare și se dizolvă în indicatorul special de CO2. Culoarea indicatorului variază în funcție de conținutul de CO2. Spre deosebire de testele conventionale cu CO2, in care indicatorul este amestecat cu apa din acvariu, testul de lunga durata pe baza de dioxid de carbon Dennerle Crystal Line foloseste indicatorul special gata de utilizare de la Dennerle. Avantaje: Testul indică corect conținutul de CO2, independent de alți acizi din apa acvariului (de exemplu, acizi humici). Precizia măsurării acum rămâne, de asemenea, neafectată de orice modificare a durității carbonatului ca urmare a creșterii durității apei, a evaporării sau a schimbării apei.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator