Descriere

Effipro Spray pentru caini si pisici este un produs antiparazitar de uz extern ce contine fipronil, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici si capuse, pentru o perioada cuprinsa intre 6-12 saptamani dupa o singura administrare.

 

Effipro Spray poate fi folosit in tratamentul si controlul dermatitelor alergice produse de purici. Eficacitatea insecticida impotriva infestatiilor noi cu purici adulti persista pana la 6 saptamani la pisici si pana la 3 luni la caini, in functie de incarcatura mediului. Effipro Spray are o activitate acaricida persistenta de pana la 4 saptamani impotriva capuselor.

 

 

Compozitie: Fipronil 2.5 mg/per ml. Cantitate 100 ml.

 

Calea de administrare: aplicare externa pe piele.

 

Metoda de administrare: se pulverizeaza produsul pe tot corpul animalului, la o distanta de 10-20 cm. In cazul animalelor cu par lung, este indicata perierea in timpul utilizarii produsului, pentru ca acesta sa poata ajunge la piele. Pentru a aplica produsul in zona capului, pulverizati pe manusi si apoi masati usor toata zona. Nu uscati cu prosopul. Permiteti uscarea naturala. Intervalul minim dintre tratamente este de 4 saptamani. Cateii si pisoii mai mari de 2 zile pot fi tratati in siguranta.

 

Contraindicatii: nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate la substantele active sau la oricare dintre excipienti. Nu se aplica pe pielea cu leziuni. Nu se recomanda imbaierea animalului inainte cu 2 zile de tratament, si timp de 2 zile de la aplicare. Nu se utilizeaza la iepuri.

Nu se va fuma, manca sau bea apa in timpul manipularii acestui produs. Evitati contactul produsului cu ochii sau gura.

 

Reactii adverse: nu se cunosc. In cazul in care apar reactii adverse adresati-va medicului veterinar.

 

Recomandari privind administrarea corecta: permiteti uscarea blanii animalului dupa folosirea produsului intr-un loc bine ventilat. Pentru a uda blana pana la piele, se aplica 3 - 6 ml pe kg greutate corporala (7,5-15 mg de substanta activa pe kg greutate corporala), in functie de lungimea parului. Dozajul poate fi atins cu 6-12 pulverizari pe kg greutate corporala in cazul formei de prezentare de 100 ml. In functie de lungimea parului, forma de prezentare de 100 ml permite 4-8 tratamente la o pisica de 4 kg sau pana la 3 tratamente la un caine de 10 kg.

 

Timp de asteptare: nu este cazul.

Precautii speciale pentru depozitare: a nu se lasa la vederea si indemana copiilor. Feriti de lumina solara directa.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator