• TOP SPOT STRONGER FOR Dog (1 pipeta/15kg), 1 pipeta - Antiparazitare Externe (1)
TOP SPOT STRONGER FOR Dog (1 pipeta/15kg), 1 pipeta - Antiparazitare Externe (1)

TOP SPOT STRONGER FOR Dog (1 pipeta/15kg), 1 pipeta

PetMart

Descriere

TOP SPOT STRONGER FOR DOG (1 pipeta/15 kg) este o solutie pentru aplicare pe piele pentru profilaxia si tratamentul ectoparazitozelor la caini.

COMPOZITIA: 1 ml solutie contine: Substanta activa – Permetrina Substante auxiliare – Butylparabenum 1 mg, Butylhydroxyanisolum 0,2 mg, Butylhydroxytoluenum 0,1 mg, Diethylenglycoli monoethylicum aetherum 125 mg, Propylenglycolum lauricum ad 1 ml.

FORMA MEDICAMENTOASA: Solutie pentru aplicare pe piele.

MODUL DE ACTIUNE: Mecanismul eficientei permethrinei (face parte din grupa de piretroide sintetice) se bazeaza pe influentarea canalelor ionice ale tesuturilor nervoase ale parazitilor. Perturbarea transportului ionilor Na+ si K+ in membranele neuronilor cauzeaza depolarizare si cresterea eliberarii de neurotransmitatori si formarea blocului neuromuscular la ectoparaziti. Actioneaza ca adulticid impotriva ectoparazitilor. Este un agent ectoparazitar cu o foarte buna eficienta. Vehiculumul asigura preparatului un efect de aditiv. Permetrina nu este toxica pentru mamifere, cu exceptia pisicilor si pasarilor, dar este toxica pentru pesti, albine si reptile. Preparatul se administreaza pe piele, cu scopul de a obtine in principal un efect local. Preparatul contine o combinatie complexa de excipienti, care formeaza un sistem ce permite absorbtia substantei active in straturile superioare ale pielii (stratum corneum, stratul superior ale epidermei) unde formeaza un focar aditiv. Ulterior, preparatul se elibereaza in timp din focar in imprejurul locului de aplicare. O doza recomandata de preparat TOP SPOT ON STRONGER asigura protectie impotriva capuselor timp de pana la 4 saptamani si impotriva purecilor timp de pana la 3 luni.

INDICATII: Profilaxia si tratamentul ectoparazitozelor la caini - pureci si capuse.

CONTRAINDICATII: A nu se intrebuinta la pisici, preparatul este toxic pentru pisici! A nu se intrebuinta la catei cu varsta sub 3 saptamani.

EFECTE SECUNDARE: La locul de aplicare se pot observa iritatii temporare ale pielii. Daca acest lucru se intampla, spalati regiunea cu apa.

INTERACTIUNI: Nu se cunosc.

MODUL DE APLICARE: Inainte de aplicare, parul trebuie periat deoparte, iar solutia se aplica direct pe piele, prin folosirea pipetei. Daca cainii sunt uzi sau sunt samponati, tratamentul trebuie repetat.

DOZARE: Caini: Sub 15 kg – aplicati continutul unei pipete (1 ml) pe piele, intre omoplatii animalelor mici (Dog S, sau o pipeta din pachetul mare). Intre 15 si 30 kg – aplicati continutul a doua pipete (2 x 1 ml) pe pielea dintre omoplati si baza cozii la cainii de talie mijlocie (Dog M sau 2 pipete din ambalajul mare). Peste 30 kg – aplicati continutul a 3 pipete (3 x 1 ml) pe pielea dintre omoplati, jumatatea spatelui si baza cozii la cainii de talie mare (Dog L sau 3 pipete din ambalajul mare).

POSOLOGIE: Inainte de aplicare, parul trebuie indepartat la o parte, apoi se aplica direct solutia pe piele, prin utilizarea pipetei. Preparatul nu trebuie frecat pe piele. Daca cainii sunt uzi sau sunt samponati, tratamentul trebuie repetat. Intervalul dintre tratamentele individuale trebuie sa fie de cel putin 7 zile.

ATENTIONARE SPECIALA: Nu fumati, mancati sau beti in timpul aplicarii preparatului. Preveniti contactul continutului pipetei cu mucoasa animalului si cu a personei care aplica preparatul. Protejati ochii de contactul cu preparatul. Spalati-va pe maini cu apa si sapun dupa fiecare aplicare. In cazul utilizarii intensive a preparatului, este necesara folosirea manusilor de neopren cu o grosime de cel putin 3 mm (de exemplu la canise sau la adaposturi de animale). Dupa aplicare, se va evita contactul cu animalele pentru o perioada de 12 – 24 ore, in special nu este recomandat sa ne culcam langa animalele tratate; de asemenea, expunerea lor directa la razele de soare trebuie evitata. A se evita timp de 24 de ore contactul copiilor cu animalul tratat. Animalele nu vor fi imbaiate timp de 12 ore dupa tratament. Samponarea poate reduce efectul de protectie al preparatului. Periile care s-au folosit la cainii tratati cu 48 de ore inainte, nu se vor folosi la pisici, pentru a evita contactul acestora cu substanta toxica provenita de la caini. Daca asfel de perii se folosesc la pisici, si apar semne de intoxicatie, trebuie sa ne adresam medicului veterinar. Avand in vedere faptul ca locul unde animalele sunt tinute pentru deparazitare, este considerat ca fiind infestat cu pureci si capuse, trebuie folosit un insecticid corespunzator. Preparatul este toxic pentru pisici, pesti, reptile si albine.

TIMP DE ASTEPTARE: Nu este destinat pentru hrana animalelor.

VALIBILITATE: 24 luni.

PREZENTARE: 1 pipeta x 1 ml (Dog S) 2 pipete x 1 ml (Dog M) 3 pipete x 1 ml (Dog L) 50 pipete x 1 ml (Dog).

PASTRARE: Depozitati intr-un mediu uscat la temperatura de sub 25ºC. Protejati fata de lumina!

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu TOP SPOT STRONGER FOR Dog (1 pipeta/15kg), 1 pipeta

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la . PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiparazitare externe marca pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul TOP SPOT STRONGER FOR Dog (1 pipeta/15kg), 1 pipeta este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul TOP SPOT STRONGER FOR Dog (1 pipeta/15kg), 1 pipeta la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești TOP SPOT STRONGER FOR Dog (1 pipeta/15kg), 1 pipeta?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiparazitare externe de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți TOP SPOT STRONGER FOR Dog (1 pipeta/15kg), 1 pipeta la prețul 7,77 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produsVO-FIP-5505

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator