• Dermovital OMEGA 3-6-9 flacon, 300 capsule - Produse Dermatologice-Pisici (1)
Dermovital OMEGA 3-6-9 flacon, 300 capsule - Produse Dermatologice-Pisici (1)

Dermovital OMEGA 3-6-9 flacon, 300 capsule

PetMart

Descriere

DERMOVITAL OMEGA 3-6-9 este o formula optimizată cu o cantitate echilibrată de acizi grași esențiali în dieta mediteraneană: uleiul de pește (OMEGA 3), uleiul de mușchi (OMEGA 6) și uleiul de măsline (OMEGA 9). Acesta include Zn și Se, minerale esențiale pentru sănătatea pielii. Suplimentat cu biotină și MSM, care activează metabolismul blănurilor, pielii și unghiilor câinilor în timpul tulburărilor de piele legate de deficiență.

Indicații: Pentru creșterea și protejarea blănii, a pielii și a unghiilor. Infecții și alergii, tulburări dermice cum ar fi eczeme și atopie. Candidoza (biotina oferă sprijin în controlul Candidiasis, în plus față de efectele antiinflamatorii ale acizilor grași omega-3 și a oligoelementelor).

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Dermovital OMEGA 3-6-9 flacon, 300 capsule

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Stangest. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria dermatologice marca Stangest pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Dermovital OMEGA 3-6-9 flacon, 300 capsule este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Dermovital OMEGA 3-6-9 flacon, 300 capsule la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Dermovital OMEGA 3-6-9 flacon, 300 capsule?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria dermatologice de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Dermovital OMEGA 3-6-9 flacon, 300 capsule la prețul 425,10 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Stangest pentru pisici de la Pet Mart!

Compoziție pe capsulă: Uleiul de pește îmbogățit: 260 mg, Ulei de porumb: 140 mg, Ulei de măsline: 60 mg, MSM: 15 mg, Biotin: 6 mg Oxid de zinc 3,49 mg Zinc: 2,8 mg L-Selenomethionine 10,53 mg (seleniu: 50 mcg).

Conținutul de acid gras per capsulă: Acid eicosapentaenoic (EPA) OMEGA 3: 85,8 mg, Acid docosahexaenoic (DHA) OMEGA 3: 57,2 mg, Acid gama-linoleic (GLA) OMEGA 6: 32,2 mg, Acid linoleic (LA) OMEGA 9: 45,1 mg, acid arahidonic: 2,1 mg, acid erucic: 3,5 mg.

Administrare:

  • Pisici și pui: 1 capsulă / zi
  • Câini <15 kg: 2 capsule / zi
  • Câini > 15 kg: 3 capsule / zi
Cod intern produsCT-STA-49ProducătorStangestPrezentareCapsule

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator