• Norwin Goldfish, 250 m - Hrana Pesti (1)
Norwin Goldfish, 250 m - Hrana Pesti (1)

Norwin Goldfish, 250 m

PetMart

Descriere

Norwin Goldfish, 250 m este o hrană completă super premium sub formă de granule îmbogăţită cu Flatumin şi Astaxantină. Ideală pentru caraşi.

Flatuminul, la o concentraţie de 5mg/kg,  creşte cu pană la 25% nivelul de asimilare a nutrienţilor, ceea ce duce la creşterea imunităţii şi implicit, la scăderea mortalităţii .

Astaxantina asigură un colorit spectaculos iar L-carnitina ajută la accelerarea metabolismului generând un aport ridicat de energie.

Datorită calităţii superioare a ingredientelor folosite, este o hrană complementară benefica tuturor  peştilor tropicali.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Norwin Goldfish, 250 m

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Norwin. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana pesti marca Norwin pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Norwin Goldfish, 250 m este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Norwin Goldfish, 250 m la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Norwin Goldfish, 250 m?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana pesti de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Norwin Goldfish, 250 m la prețul 19,76 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Norwin pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produsPF-NWN-3Cod Bare6424979050417ProducătorNorwin

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator