• Hrana pentru Pesti JBL Pro Pond Color S 5,0 kg - Hrana (1)
Hrana pentru Pesti JBL Pro Pond Color S 5,0 kg - Hrana (1)

Hrana pentru Pesti JBL Pro Pond Color S 5,0 kg

JBL

Descriere

Hrana pentru Pesti JBL Pro Pond Color S 5,0 kg este o hrana completa sub forma de granule plutitoare pentru alimentatia crapilor Koi cu dimensiuni intre 15 si 35 cm, in perioadele in care apa din iaz are o temperatura cuprinsa intre 10 – 25°C

Imbogatit cu astaxantina alimentul contribuie la intensificarea culorii naturale a pestilor si la delimitarea precisa a zonelor colorate diferit.

Alimentul este special formulat, in conformitate cu noile standarde NEO (Hrana Naturala Optimizata Energetic) stabilite in alimentatia pestilor de iaz.

In linii mari aceste standarde se refera la faptul ca hrana oferita pestilor de iaz trebuie sa aiba un raport proteine: grasimi concordant cu temperatura mediului, starea fiziologica a pestilor, dimensiunea si varsta acestora.

Din acest punct de vedere JBL ProPond Color S indeplineste toate cerintele unui aliment superpremium, care acopera integral cerintele nutritionale ale crapilor Koi, in perioadele cu temperatura apei intre 10 – 25°C, pentru mentinerea vigurozitatii, robustetei si a starii de sanatate.

Implicit alimentul induce o imbunatatire vizibila a culorii naturale a acestor pesti, precum si o definire mai exacta a zonelor colorate diferit.

  • Raport proteina : grasimi = 4:1

  • Ingrediente naturale (somon, creveti, soia,etc) bogate in astaxantina pentru crapi Koi vigurosi si sanatosi cu un colorit intens, stralucitor si bine definit. (la o temperatura a apei de 10 – 25°C)

  • Dimensiunea fragmentelor alimentare este de 3 mm, ideala pentru exemplarele cu dimensiuni intre 15 cm – 35 cm

  • Granulele alimentare plutesc la suprafata apei (locul predilect de hranire).

  • La contactul cu apa, Isi pastreaza intacte forma si calitatile nutritive timp indelungat.

Hrana este ambalata in pungi resigilabile, pentru a-i mentine timp indelungat prospetimea.

Ingrediente: faina din carne de somon, faina de orez, faina de soia, faina de grau, faina de creveti, faina de porumb, creveti, gluten din grau, germeni de grau, extract de mere, drojdie de bere, masa verde, lisina, metionina

Constituienti analitici: proteina bruta 36%, grasime bruta 9%, fibra bruta 3.0%, cenusa (minerale) 9%.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator