• Selehold Spot On Puppy&Kitten 15 mg / ml (< 2.5 kg), 3 x 0.25 ml - Antiparazitare Externe (1)
Selehold Spot On Puppy&Kitten 15 mg / ml (< 2.5 kg), 3 x 0.25 ml - Antiparazitare Externe (1)

Selehold Spot On Puppy&Kitten 15 mg / ml (< 2.5 kg), 3 x 0.25 ml

PetMart

Descriere

Incepand cu varsta de 6 saptamani pentru terapia infestatiilor mixte cu paraziti externi/interni.

Terapia si preventia ectoparazitozelor: - purici (Ctenocephalides spp.) - inclusiv prevenirea contaminarii mediului - paduchi malofagi (Trichodectes canis) - raia auriculara (Otodectes cynotis) - raia sarcoptica (Sarcoptes scabiei)

Terapia nematodozelor: - viermi intestinali rotunzi (Toxocara canis) - prevenirea dirofilariozei cardio-pulmonare cauzate de Dirofilaria immitis

Durata actiune:

Combaterea infestatiilor cu purici: 1 luna. Preventia dirofilariozei cardiopulmonare: administrare lunara.

In urma administrarii produsului, puricii adulti de pe animal sunt omorati in termen de 24 de ore, ouale produse nu sunt viabile, iar larvele (gasite numai in mediul inconjurator), sunt, de asemenea, omorate

Beneficii:

- poate fi administrat in timpul gestatiei si lactatiei - spectru larg de actiune - eficacitate in infestatii mixte cu ecto si endoparaziti - previne contaminarea mediului cu forme intemediare de purici (omoara puricii inainte de ouat, efect ovicid si larvicid) - adjuvant in dermatita alergica la muscatura de purici - efect persistent timp de 1 luna.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Selehold Spot On Puppy&Kitten 15 mg / ml (< 2.5 kg), 3 x 0.25 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la KRKA. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiparazitare externe-pisici marca KRKA pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Selehold Spot On Puppy&Kitten 15 mg / ml (< 2.5 kg), 3 x 0.25 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Selehold Spot On Puppy&Kitten 15 mg / ml (< 2.5 kg), 3 x 0.25 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Selehold Spot On Puppy&Kitten 15 mg / ml (< 2.5 kg), 3 x 0.25 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiparazitare externe-pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Selehold Spot On Puppy&Kitten 15 mg / ml (< 2.5 kg), 3 x 0.25 ml la prețul 104,11 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele KRKA pentru pisici de la Pet Mart!

Se aplica local pe piele, la baza gatului in fata omoplatilor intr-un singur loc. Nu se aplica atunci cand blana animalului este uda.

Program de tratament:

- purici: administrat la intervale lunare si continuat pe tot parcursul sezonului - prevenirea dirofilariozei: administrat pe tot parcursul anului sau cu cel putin o luna inainte de prima expunere a animalului la tantari si apoi lunar pana la sfarsitul sezonului de tantari. Ultima doza trebuie sa fie aplicata in termen de o luna de la ultima expunere la tantari. In cazul in care este omisa o doza si un interval lunar intre doze este depasit administrarea imediata a produsului si reluarea dozelor lunare va reduce la minimum posibilitatea de dezvoltare a dirofilarilor adulte.

- viermi rotunzi si viermi cu carlig: o singura doza de produs. Necesitatea si frecventa tratamentului suplimentar ar trebui sa fie in conformitate cu sfatul medicului veterinar curant.

- paduchi malofagi: o singura doza de produs.

- raia auriculara si raia sarcoptica: o singura doza de produs. In continuare examen veterinar dupa 30 de zile de tratament pentru a se determina daca este necesara o a doua administrare

Cod intern produsAS-KRK-92ProducătorKRKAPrezentarePipetă

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator