• Simple Solution Training Pads, 53 x 58 cm, 14 bucati - Covoare absorbante (1)
Simple Solution Training Pads, 53 x 58 cm, 14 bucati - Covoare absorbante (1)

Simple Solution Training Pads, 53 x 58 cm, 14 bucati

PetMart

Descriere

Primele luni cu un cățeluș în casă pot fi o adevărată bătaie de cap – mai ales atunci când vrei să-l înveți să nu-și mai facă nevoile peste tot. Din fericire, acum există covorașele absorbante Simple Solution – singurele covorașe tratate cu feromoni atractanți care să atragă cățelușul să urineze pe suprafața lor.

Caracteristici:

  • Științific tratate în scopul de a atrage cățelușii
  • Super absorbante, cu margini sigilate și suprafață de plastic ce vine în contact cu podeaua, pentru protejarea acesteia de umezeală
  • Ajută la o mai rapidă dresare a cățelușului
  • Captează în mod igienic mirosurile neplăcute
  • Conțin granule de gel încorporate in țesătura covorașului. Astfel lichidul se transformă în gel, este captat în interior, împreună cu mirosurile neplăcute.

Aceste covorașe sunt singurele tratate cu feromoni atractanți (substanțe pe care doar câinii le pot detecta, ele fiind inodore pentru oameni) care semnalizează și atrag astfel cățelușul, indicâdu-i că acolo este locul în care trebuie să urineze. Majoritatea cățelușilor se obișnuiește foarte repede să utilizeze covorașele. Vârsta adecvată este 7-8 săptămâni.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Simple Solution Training Pads, 53 x 58 cm, 14 bucati

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Simple Solution. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria covoare absorbante marca Simple Solution pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Simple Solution Training Pads, 53 x 58 cm, 14 bucati este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Simple Solution Training Pads, 53 x 58 cm, 14 bucati la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Simple Solution Training Pads, 53 x 58 cm, 14 bucati?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria covoare absorbante de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Simple Solution Training Pads, 53 x 58 cm, 14 bucati la prețul 25,29 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Simple Solution pentru caini de la Pet Mart!

Montați covorașul pe podea, cu fața de plastic în jos și fața de material în sus. 
Aduceți câinele la covoraș și lăsați-l să-l miroasă. Dacă nu-l folosește imediat, readuceți cățelușul la covoraș până îl folosește. 
Dacă nu-l prindeți exact în momentul în care micționează în locuri nepermise, nu-l pedepsiți după, deoarece nu va înțelege pentru ce a fost pedepsit. Recompensați-l întotdeauna atunci cand folosește covorașul.
După folosire, lăudați cățelușul sau răsplătiți-l cu o recompensă. 
Covorașele se înlocuiesc imediat ce este necesar.

Cod intern produsGP-SIM-1Cod Bare010279105832ProducătorSimple Solution

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator