• Simple Solution Dog Stain and Odour Remover, 750 ml - Igiena Casa (1)
Simple Solution Dog Stain and Odour Remover, 750 ml - Igiena Casa (1)

Simple Solution Dog Stain and Odour Remover, 750 ml

PetMart

Descriere

Nu ai nevoie de un miracol pentru a scăpa de petele și mirosurile persistente ci doar de Stain and Odour Remover! Acest produs nu este un simplu deodorizant, nu camuflează mirosurile – el elimină, complet și definitiv, toate petele vechi și noi, împreună cu toate mirosurile neplăcute de natură organică (urină, vomă, fecale, sânge, mucegai, noroi, iarbă, vin roșu, suc, cafea, ceai și altele).

  • Îndepărtează pete noi sau vechi
  • Sigur de folosit pe covoare, tapițerii, sau alte suprafețe care pot fi spălate cu apă
  • Aromă plăcută de migdale
  • Ușor de aplicat
  • Enzime active unice și bacterii ce digeră și distrug petele și mirosurile

Este produsul unei cercetări științifice îndelungate, încorporând enzime specifice, alese special pentru capacitatea lor de a deteriora materia organică, eliminând astfel petele în totalitate.
Este singura formulă non-toxică, cu Pro-BacteriaTM și enzime specifice anihilante pentru a descompune și distruge orice substanță de natură organică.
Este extrem de eficientă în eliminarea mirosurilor în totalitate descurajând astfel animalul de a mai marca locul.
Nu lasă reziduuri chimice toxice (niciunul din componenții săi nu este toxic). Utilizarea produsului este sigură atât pentru oameni cât și pentru animale. Produsul are o mare putere de curățare și mai este folosit și împotriva petelor și mirosurilor umane (azile de bătrâni, spitale).
Este o soluție sigură pentru covoare, așternuturi, tapițerie sau orice altă suprafață ce se poate curăța cu apă.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Simple Solution Dog Stain and Odour Remover, 750 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Simple Solution. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria igiena casa marca Simple Solution pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Simple Solution Dog Stain and Odour Remover, 750 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Simple Solution Dog Stain and Odour Remover, 750 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Simple Solution Dog Stain and Odour Remover, 750 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria igiena casa de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Simple Solution Dog Stain and Odour Remover, 750 ml la prețul 31,09 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Simple Solution pentru caini de la Pet Mart!

Apă purificată, bacterii naturale nepatologice, etanol denaturat ( modificat pentru a nu fi palatabil), enzime naturale, detergent și parfum.

Conține, printre alte ingrediente, mai puțin de 5% detergent anionic și parfum. Dacă după uscare, mirosul persistă, înseamnă că sursa mirosului nu a fost dizolvată complet. Retratați zona și fiți siguri că este saturată de substanță activă.

Înainte de a folosi spray-ul înlăturați orice reziduu solid sau lichid. Agitați bine sticla și testați pentru rezistența culorilor pe o zonă mai puțin vizibilă. A nu se folosi pe suprafețe de lână sau piele. 

  • Saturați cu lichid zona murdară. Când curățați covoarele, acoperiți de două ori mai mult decât suprafața murdărită și fiți siguri că atât partea superioară, cât și cea inferioară este saturată cu soluție. 
  • Așteptați 10 minute sau mai mult, astfel încât enzimele și Pro-BacteriaTM să dizolve proteinele organice, apoi curățați excesul de lichid cu o cârpă de bumbac.
  • Lăsați zona să se usuce în mod natural (24-48 de ore). Când zona va fi uscată pata și mirosul va dispărea!
Cod intern produsGP-SIM-11Cod Bare010279920343ProducătorSimple SolutionVolum750 mlPrezentareSpray

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator