• Simple Solution Dog Multi Surface Cleaner, 945 ml - Igiena Casa (1)
Simple Solution Dog Multi Surface Cleaner, 945 ml - Igiena Casa (1)

Simple Solution Dog Multi Surface Cleaner, 945 ml

PetMart

Descriere

Abordează cele mai dure pete și mirosuri de animale de companie din orice suprafață cu soluția simplă de curățare a petelor și cu mirosuri de suprafață simple. Formula de pulverizare este alimentată de oxigen pentru a descompune urina pentru animale de companie, vărsături și fecale de pe covoare, podele din lemn, vinil, linoleum și alte suprafețe dure, chiar și faianță și beton. Deoarece acționează la sursa de murdarie, nu numai că maschează mirosurile, ci ajută de fapt să împiedici marcajul pe același loc. Și din moment ce este fabricat fără substanțe chimice sau toxine dure, este sigur să fie utilizat în jurul tuturor animalelor de companie și al întregii familii.

Beneficii cheie

  • Elimina petele și mirosurile de animale de companie la sursa lor pe o varietate de suprafețe, inclusiv covoare, podele din lemn, țiglă, marmură, beton și multe altele.
  • Alimentat de oxigen și neutralizatoare de miros cu impact ridicat pentru a viza mizeria animalelor de companie și pentru a elimina petele și mirosurile.
  • Activează la contact pentru a descompune urina, vărsăturile și fecalele la sursa lor pentru o curățare mai eficientă și mai durabilă.
  • Funcționează atât pe urina câinelui cât și a pisicii și ajută la prevenirea animalului tău de a marca același loc.
  • Formula este fabricată în SUA și nu conține substanțe chimice sau toxine dure, astfel încât este în sigura in utilizarea în jurul animalelor de companie și a copiilor.

Măsuri de precauție

  • Acest produs conține peroxid de hidrogen. Purtați mănuși în timp ce folosiți pentru a evita iritarea pielii. Nu folosiți cu produse care conțin înălbitor.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Simple Solution Dog Multi Surface Cleaner, 945 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Simple Solution. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria igiena casa marca Simple Solution pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Simple Solution Dog Multi Surface Cleaner, 945 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Simple Solution Dog Multi Surface Cleaner, 945 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Simple Solution Dog Multi Surface Cleaner, 945 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria igiena casa de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Simple Solution Dog Multi Surface Cleaner, 945 ml la prețul 26,55 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Simple Solution pentru caini de la Pet Mart!

Apă purificată, peroxid de hidrogen, produse de curățare ușoare, agenți de chelare și parfum.

Înainte de utilizare: îndepărtați excesul de deșeuri solide sau lichide. Agită bine și testează rezistența culorii pe o zonă ascunsă. Nu folosiți pe lână, mătase sau piele. Saturați zona murdară. Așteptați 2-3 minute pentru ca formula să funcționeze. Ștergeți cu o carpa uscata. Când locul s-a uscat, pata și mirosul vor dispărea.

Cod intern produsGP-SIM-16Cod Bare010279920367ProducătorSimple SolutionVolum946 mlPrezentareSpray

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator