• Prodiorat Cub, 100 g - Combatere Rozatoare (1)
Prodiorat Cub, 100 g - Combatere Rozatoare (1)

Prodiorat Cub, 100 g

PetMart

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe petmart.ro

Descriere

Prodiorat Cub, 100 g se foloseşte pentru combaterea şobolanilor şi şoarecilor în spaţii închise cu grad ridicat de umiditate, ex. locuinţe, grajduri şi clădiri agricole, cazărmi, magazii, vagoane, containere, etc. , respectiv spaţii deschise ex. canalizări, scurgeri de apă, maluri de apă, locuri de depozitare a gunoaielor. Se amplasează mai ales în zone umede, unde celelalte tipuri de raticide nu pot fi utilizate.

SUBSTANŢĂ ACTIVĂ

 • 0,005% Bromadiolon nr. CAS 28772-56-7 nr. CE 249-205-9
 • anticoagulant de sinteză pe suport de cereale mărunţite şi parafinate.

Produsul este protejat cu BITREX.
ANTIDOT SPECIFIC: Vitamina K1.

METODA DE APLICARE

 • Pentru utilizarea împotriva şoarecilor sunt autorizate staţii de întoxicare disponsibile comercial sau puncte de momeală acoperite, iar împotriva şobolanilor doar staţii de întoxicare disponsibile comercial rezistente la acţiuni exterioare.
 • Se plasează momeală până la 40 g pentru şoareci respectiv 200 g pentru şobolani în staţii de intoxicare sau puncte de momeală, la fiecare 2 m pentru infestare puternică, 5 m pentru infestare uşoară la şoareci şi 5 m pentru infestare puternică, 10 m pentru infestare uşoară la şobolani.
 • Momeala se completează zilnic, până când consumul încetează complet (2-3 săptămâni).
 • Moartea şobolanilor şi şoarecilor survine în 5-7 zile.

PRECAUŢII

 • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 • Citiţi eticheta înainte de utilizare.
 • A nu mânca, bea sau fuma în timpul utilizării produsului.
 • Evitaţi dispersarea în mediu. P501- Eliminaţi conţinutul/recipientul prin încinerare.
 • ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: sunaţi imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic.

Exista situatii cand oricine se poate confrunta cu daunatori de diferite tipuri. Pe langa pagubele materiale pe care daunatorii le pot aduce, exista si posibilitatea ca acestia sa aduca in apropierea noastra tot felul de boli si de microbi. De aceea, ar fi bine sa luam atitudine din timp si sa gasim solutii potrivite pentru combaterea acestora, cum este si Prodiorat Cub, 100 g.

Scapa de daunatori rapid cu Prodiorat Cub, 100 g

Daca si tu ai probleme pe care ti le creaza un anumit tip de daunator, atunci poti incerca sa scapi de toate neplacerile cu Prodiorat Cub, 100 g.

Facand parte din categoria produselor de combatere a daunatorilor, Prodiorat Cub, 100 g actioneaza in cel mai scurt timp si te va scapa de musafirii nepoftiti si de problemele aduse de acestia.

Desi toti ne dorim sa scapam definitiv si repede de daunatori, trebuie sa avem grija sa alegem un produs care sa faca acest lucru, dar care sa nu contina substante ce pot afecta mediul inconjurator sau persoanele din jur. Atunci cand alegem un produs destinat combaterii daunatorilor, cum este si Prodiorat Cub, 100 g trebuie sa avem grija ca acesta la ingredientele pe care acesta le contine.

Ai un numar mare de produse fitosanitare din care poti alege in combatere rozatoare de la PetMart.ro

Pentru a iti veni in ajutor, ti-am pregatit o gama variata de produse fitosanitare dedicate combaterii daunatorilor de toate felurile pe site-ul nostru.

In categoria combatere rozatoare vei gasi numeroase produse care te vor ajuta sa scapi in mod rapid de problemele pe care ti le pot crea acesti musafiri nepoftiti.

De asemenea, ai posibilitatea de a alege Prodiorat Cub, 100 g sau ale produse similare pentru a scapa de un anumit tip de daunator.

Alege si tu din gama larga de produse fitosanitare disponibila in categoria combatere rozatoare de la PetMart.ro!

Cod intern produsMM-PRO-5561Cod Bare6424213001328ProducătorPromedivetDată Expirare1 aug. 2020Greutatea100 gPrezentarePungă

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator