• Varostop 10 benzi - Albine (1)
Varostop 10 benzi - Albine (1)

Varostop 10 benzi

PetMart

Descriere

VAROSTOP este un medicament de uz veterinar continand un insecticid de contact, Flumetrin , un piretroid sintetic, fiind extrem de eficient in lupta impotriva acarianului Varroa, cu o eficienta ce poate atinge 98 % in cea de a 35-a zi de tratament.

VAROSTOP se prezinta sub forma de benzi subtiri din lemn, impregnate cu Flumetrin, impachetate cate 10 benzi per cutie, benzi ce se introduc in stup intre rame.

Fiecare banda este impregnata cu 3.6 mg de Flumetrin.

 

ADMINISTRARE:

VAROSTOP Se administreaza in interiorul stupului, benzile din material lemnos impregnate cu Flumetrin se introduc intre rame.

Doza depinde de puterea familiei de albine, astfel:

  •  Pentru profilazia varozei se aplica 1-2 benzi 
  •  Pentru tratamentul varozei se aplica 2 benzi la familiile slab dezvoltate (roi) sau slab infestate si 4 benzi la familiile normal dezvoltate. 

Benzile se aplica in timpul sezoanelor de primavara sau toamna, plasandu-se intre fiecare 2 rame in treimea superioara a ramelor. Benzile vor fi mentinute in stup 35 zile dar nu mai mult de 6 saptamani.

VAROSTOP nu se va folosi in timpul culesurilor principale de miere si nici nu este aceptat in apicultura BIO AVANTAJELE FOLOSIRII VAROSTOP:

- eficiență ridicată, cu efect de deparazitare

- aplicată în primăvară și în toamnă, aplicarea implicand o singura interventie in stup

- inofensiv albinelor, matcii și puietului, acceptat și fără efecte secundare;

- nu sunt influențate de condițiile de temperatură și de umiditate în cuib;

- nici un factor de stres pentru familia de albine atunci când este folosit corect

- substanta activa

- Flumetrinul, nu dedermina crearii rezistentei parazitului la aceasta.

- productivitatea familiilor de albine este crescută ca urmare a tratamentului și durata de viață a albinelor se prelungește;

- permite o dozare precisă și eficacitate maximă atunci când sunt aplicate simultan de către apicultorii în regiuni mari, cu familii de albine;

- tratarea sistematică se realizează prin efectul de contact asupra albinelor pe o perioadă de 35 de zile, a acarianului Varroa destructor prin dozare ușoară și precisă cu mai puține manipulări ale apicultorului;

- tratarea familiilor de albine de două ori pe an - în primăvară pentru a face albinele să se concentreze eforturile asupra colectării mierii și în toamnă, pentru a permite ghemului să treacă iarna mai ușor;

Recomandam a se consulta prosepectul produsului PROSPECT inainte de folosire si a se cauta sfatul medicului veterinar de circumscriptie.

Produsul se elibereaza pe baza de reteta

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Varostop 10 benzi

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Primavet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria albine marca Primavet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Varostop 10 benzi este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Varostop 10 benzi la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Varostop 10 benzi?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria albine de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Varostop 10 benzi la prețul 17,45 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Primavet pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Rețetă necesarăDaCod intern produsPM-PRI-01Cod Bare3800211910009ProducătorPrimavet

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator