• Mediu Filtrare Biologica Aquael Phosmax Pro 1L - Accesorii pentru acvariu (3)
  • Mediu Filtrare Biologica Aquael Phosmax Pro 1L - Accesorii pentru acvariu (1)
  • Mediu Filtrare Biologica Aquael Phosmax Pro 1L - Accesorii pentru acvariu (2)
Mediu Filtrare Biologica Aquael Phosmax Pro 1L - Accesorii pentru acvariu (1)

Mediu Filtrare Biologica Aquael Phosmax Pro 1L

Aquael

Descriere

Mediu Filtrare Biologica Aquael Phosmax Pro 1L este un element unic destinat pentru filtrarea chimica a apei in acvarii de apă dulce si piscine terariu.Are forma de sac din material non-fuzibil interlinii special selectat, umplut stabilizat cu rasina.

Mediu Filtrare Biologica Aquael Phosmax Pro 1L serveste la absorbtia chimica de fosfat dizolvat in apa, fiind una dintre principalele cauze de dezvoltare a algelor oneroase in acvariu.Ionii de schimb aplicati in PhosMAX Pro au proprietati excelente de absorbtie a fosfatilor dizolvati in apa. Este perfect ca un pat de filtru in filtre canistra, filtre de preaplin, baia, si filtrele interne care au camere de mass-media libere.Se recomanda in special pentru rezervoarele cu un numar foarte mare de pesti hraniti cu alimente din carne (de exemplu ciclide mari, somn) si derivate din plante, fiind un absorbant natural de fosfat.

Mediu Filtrare Biologica Aquael Phosmax Pro 1L permite limitarea volumului si a frecventei de inlocuire a apei si previne eficient dezvoltarea algelor in rezervor.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator